Приключи конкурсът по програмиране на bgmaps.com, организиран от ДАТЕКС ООД и Майкрософт България

Новата услуга „Намери маршрут с градски транспорт” ще е активна през март 2010 г. и ще помага за по-доброто планиране на времето за пътуване

Приключи конкурсът по програмиране на ДАТЕКС и Майкрософт България на тема „Разработване на софтуерен модул за намиране на оптимален маршрут от точка А до точка Б чрез средствата за масов градски транспорт – метро, автобуси, тролейбуси, трамваи.”

Той бе обявен в началото на ноември и за участие се регистрираха над 100 участници. Решения изпратиха 10 участника. 5 от решенията не бяха класирани, защото не отговаряха на всички критерии.

Останалите пет решения журито класира в следния ред:

1. Младен Стойчев
2. Атанас Атанасов
3. Свилен Марчев
4. Николай Неделчев
5. Веселин Георгиев

Връчването на наградите на първите трима участници ще се състои между 25-ти и 29-ти януари, 2010 г.  в офиса на ДАТЕКС ООД, бул. Цариградско шосе 115А, етаж 8-ми (кафе-ресторант). Точната дата и час ще бъдат определени допълнително.

Всички 10 участници, предали решения, ще получат по една допълнителна награда от Майкрософт България.

Благодарим на всички участници за интереса към конкурса!

Очаквайте новата услуга „Намери маршрут с градски транспорт” в bgmaps.com през месец март, 2010 г. С това решение се надяваме да улесним гражданите на София, които ежедневно ползват градския транспорт, и да им помогнем да планират по-добре времето си.

Моля, отговорете