BGmaps.com става голям. Вече всеки е част от екипа ни! Добавяйте и намирайте полезни места и услуги във Вашия град и квартал.

www.bgmaps.com
София, 5 март 2012 г.

Уважаеми потребители,

Още от самия старт на услугата получаваме от Вас информация за неточности по картата и работим по тях. По този начин благодарение на Вас ние създадохме услуга, която е неизменно актуална и полезна. Ние в BGmaps.com вярваме, че обратната връзка е ключова за това услугата да бъде възможно най-полезна за всички. Ето защо нашата платформа еволюира в посока, която ще Ви даде възможност да се включите в нея по качествено нов начин.

С радост Ви представяме новата функционалност МОЯТ ГРАД, валидна за всеки един от 256-те български града. Тук ще можете да въвеждате полезни обекти и услуги във Вашия квартал или град, които ще бъдат видими за всички потребители. Съвсем скоро ще имате възможност да публикувате рекламни съобщения към всеки свой обект, ако сте търговец или организация, която предлага услуга за граждани или юридически лица.

Всяка община, която приеме да стане партньор в инициативата МОЯТ ГРАД, ще има възможност да публикува съобщения, които касаят планирани дейности или събития, важни за гражданите. Потребителите на свой ред ще могат лесно да изпращат сигнали за нередности или предложения до общинската администрация.

Друга добра новина имаме за потребителите с Android телефони или таблети. Вече е достъпно приложението BGmaps.com за Android. Безплатно. С пълноценно търсене за картата на България и всички 256 града. Цялото съдържание на страницата МОЯТ ГРАД, както и изпращането на сигнали до общината и въвеждането на полезни обекти са достъпни директно от мобилното устройство. Приложението може да бъде инсталирано от Android Market.

След регистрация в BGmaps.com, всички изпратени сигнали, въведени полезни обекти или използвани връзки се запазват във Вашия профил и са достъпни от всеки вид устройство – компютър, таблет, телефон.

Благодарим Ви за доверието.
Разчитаме на Вас.

За контакти:
Галя Тодорова
(02)-8165-796

15 отговори на “BGmaps.com става голям. Вече всеки е част от екипа ни! Добавяйте и намирайте полезни места и услуги във Вашия град и квартал.”

 1. Mirobg says:

  Обикновено ползвам картата на цял екран и изместването на “Полезната информация” под полето за търсене е доста неудобно!!!
  Определено ми се забавя работата с картата тъй като трябва да превключвам непрекъснато между цял екран и малка карта за да избера “полезното”.
  Ще е добре да се върне предишният вид – избор на показване на спирки например, директно от картата а не с полето от ляво.

  • Тъп потребител says:

   Напълно подкрепям – най-близки спирки до обекти е търсена информация и бе изключително удобна за използване в предишния вид.

 2. Сашо says:

  Картата е много добра, особено новата функция за обекти като заведения и дори камерите по пътищата 🙂

 3. BGmaps за Android says:

  И Форскуеър отначало беше с малко обекти, но сега потръгна.
  От нас зависи да стане по-полезен BGmaps в тази посока.

 4. […] които стартирахме на 05 март. Най-голямата промяна е отварянето на платформата за потребителите – всички са поканени да допълват информацията в […]

 5. […] които стартирахме на 05 март. Най-голямата промяна е отварянето на платформата за потребителите – всички са поканени да допълват информацията в […]

 6. УниБИТ says:

  Страхотна услуга на национално равнище. Ние използваме картата ви в нашия сайт. Пожелаваме ви да я развивате непрекъснато :).
  Благодарим ви.

 7. faiona says:

  Изобщо не е удобно така, преди беше къде-къде по-лесно. Какво пречи да си цъкаш вътре в кръгчето за да ти покаже спирки и т.н. Сега ми отне 5 минути да се оправя с тази нова боза, а аз съм все пак power user, нормалните хорица не ги мисля.

 8. Борислав says:

  Здравейте,

  Поздравлечния за чудесната карта!

  Търсих, но не можах да намеря къде пише каква проекция използва картата?

 9. Ивайло says:

  Здравейте. Да разбирам ли , че вече един вид може да ползвам вашата услуга като картата на IGO тоест навигация ? Възможно ли е подобно нещо да се направи ?

 10. Десислава says:

  Опрелелено опцията за най-близки спирки беше много полезна и удобна. Ще е хубаво, ако я върнете както си беше.

 11. Георги Иванов says:

  Има ли проблем търсенето да не бъде само на кирилица, no da ima vuzmojnost da se polzvat i latinskite simvoli

 12. […] нормално, потребителите няма да виждат на картата собствените обекти. Регистрацията остава налична и потребителите ще […]

 13. android says:

  Molq daite link kum apk faila, ne iska da se svali ot marketa

 14. iOS says:

  Здравейте,

  Предвиждате ли разработка на приложение BGmaps за iOS и за кога?

Моля, отговорете