Коледна игра на BGmaps с награди Nokia с Android

Здравейте, приятели!
Предстоят много празници с много подаръци.
Ние от BGmaps.com, заедно с нашите партньори от Nokia с Android ще помогнем на дядо Коледа като се включим в празничното настроение и в раздаването на подаръците.

Играйте на Игрите на BGmaps във фейсбук: “Играта Nokia с Android”, “Българските градове и курорти”, и “100-те национални туристически обекта”, а ако искате да спечелите подарък, условията са прости – класирайте се в топ 20 и споделете публично поне един свой резултат от някоя от тези три игри на BGMaps на стената си от бутона „Сподели“ в края на играта.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всеки участник, който желае да участва в разпределението на наградите в Играта трябва да изиграе поне 1 игра в Периода на Коледната игра и резултатът от играта му да бъде сред най-високите 20 резултата на съответната категория игра в 12:00 ч на 5 януари 2018 г. Всеки участник може да изиграе неограничен брой игри в съответната категория на Играта, като всяка категория има собствена класация с 20-те най-добри резултата.  Един участник може да спечели само една от предвидените награди в Играта.
Подробно описание на Общите условия можете да прочетете тук: http://blog.bgmaps.com/posts/1542

Наградите в Коледната игра са следните:

Три  големи награди – 3 броя телефони Nokia с Android.

• NOKIA 6 е голямата награда в категория „Играта Nokia с Android“

• NOKIA 5 е голямата награда в категория „Българските градове и курорти“

• NOKIA 3 е голямата награда в категория „100-те национални туристически обекта“

Дванадесет малки награди: две резервни батерии Power bank и десет зарядни за кола.

Определянето на печелившите по категории се извършва чрез томбола на случаен принцип измежду всички Участници, които отговарят на условията в Общите условия и които към 12:00 ч. на 5-ти януари 2018 г. са класирани в ТОП 20 в съответната категория.
Във всека от трите категории „Специалната игра Nokia с Android“, „Българските градове и курорти“ и „100-те национални туристически обекта“ ще бъдат изтеглени по една голяма и по 4 малки награди. Тегленето на печелившите ще бъде извършено в рамките на 4 работни дни след края на играта в присъствието на представители на Организатора и на партньорите от NOKIA с Android.

Пожелаваме Ви забавни мигове с игрите на BGmaps.com и NOKIA с Android!

 

 

Моля, отговорете