Акселератор на BGmaps за IE8

Със стартирането на Internet Explorer 8 екипът на BGmaps.com разработи ускорител, също така известен като акселератор за работа с браузъра.
Досега действията copy/paste от една уеб страница на друга бе често срещано явление.
Ускорителят на BGmaps в Internet Explorer 8 ви помага бързо да прегледате картата без да преминавате към сайта ни.

Просто маркирайте текст с адрес от коя да е уеб страница, а след това щракнете върху синята икона “Ускорител”, която се показва над избора ви, за да получите указания за местоположението на адреса. Например с ускорителя “Карта в BGmaps” в Internet Explorer 8, можете да получите точен изглед на карта, показана директно на страницата. Ако тази информация не Ви е достатъчна, можете да кликнете върху картата и да отворите този линк в BGmaps.com за подробно разглеждане, като  не се налга да пишете нещо допълнително, защото конкретният адрес вече е въведен.

Най-сигурно е да попаднете на правилния ускорител на BGmaps, като го свалите директно от BGmaps.com – бутонът се появява, когато влезете в сайта с браузър IE8.

Ако изберете “Този доставчик да бъде по подразбиране за тази категория акселератори” – “Make this my default provider for this Accelerator Cathegory” – ще можете да ползвате картите без да кликате върху бутона “All Accelerators”.

Всички тези настройки са достъпни и в последствие от менюто на IE8 – tools/ Manage – Add ons/Accelerators

2 отговори на “Акселератор на BGmaps за IE8”

  1. Иво Георгиев says:

    Защо няма възможност за добавяне на акселератор за IE8 в новата версия на сайта?

  2. Здравейте, ще си позволя да задам същи въпрос – лично за мен това беше един много удобен инструмент.
    Ако може поне преправете стария акселератор да работи със старата версия на сайта – става въпрос за промяна на едно URL.

    Поздрави,
    Боби

Моля, отговорете