Вече 168 града са с подробни карти в Bgmaps

В Bgmaps.com вече са включени подробни карти на 168 населени места. Най-подробният мащаб на картите е 1:5000.
Те са достъпни както през формата за търсене, така и през азбучния навигатор.

18 отговори на “Вече 168 града са с подробни карти в Bgmaps”

 1. Наташа Стоянова says:

  набирам в търсене: софия н. рислки 64 и няма такава!
  изписвам цялото Неофит на ул. – няма!
  слагам главни букви – цък!
  ЕХОООООО! какво става? май не сте си сложили самата търсачка (демек, намирачката)

  • bgmaps says:

   При изписване: София Н. Рилски 64 системата изважда местоположение и точен адрес (в случая РИОКОЗ София област). При изписване само на „Неофит“ се изваждат резултатите – Неофит Бозвели, Неофит Рилски, Неофит хиледнарски и т.н.
   Изписването “н. рислки” е грешно и няма как да даде резултат. Моля използвайте системата за подсказване и изписвайте само част от името вместо да се използват съкращения.

 2. Iliana Pareva says:

  Тази версия, кояото в момента предлагате е БАВНА и в никакъв случай не е user friendly, на мен лично даже ми е неприятна за ползване. Ако не я оправите, аз лично ще си търся други карти- досега всекидневно ползвах bgmaps и се справях чудесно, а сега не мога да намеря адрес в собствения си град!

 3. Александър says:

  ул.Радецки в Горна Оряховица е грешна.
  http://img441.imageshack.us/img441/6365/26326998.jpg

  Съществуват и други неточности.

  • bgmaps says:

   Съжаляваме за допуснатите неточности. Надяваме се с ваша помощ да бъдат поправени.

 4. Николай Йончев says:

  При задаване на марширут не може с десният бутон да дадеш “мини през”. За сега това!

 5. Иванова says:

  Здравейте,
  Хубава е картата на гр.Гълъбово, обл.Стара Загора. Моля Ви, актуализирайте наименования на улиците. Днес те са с други имена.Ако вашите потребители ползват тази карта, ще се ориентират по-лесно.

 6. Кирил Стоянов says:

  Номерацията на блоковете по ул. П. Евтимий в Димитровград е объркана

 7. zhenya says:

  Здравейте.

  Бих искала да дам още една препоръка. Зареждам страницата на бгмапс. Върху нея отбелязвам, че се интересувам от картата на гр.Ямбол. Влизам и въвеждам търсената улица Силиврия. Тогава в лентата за търсене, излизат опции от други градове. Това ми се струва излишно, след като вече съм влязла в съответния град, което означава, че аз търся адрес в него.
  Както вече казах, въвеждам улицата, дори избирам помощния текст, който излиза и просто добавям търсения номер. Натискам бутон Намери и програмата не реагира. Може ли да ми кажета къде греша.

  Другото, според мен важно нещо е да няма значение дали въвеждам името на улицата с големи или малки букви. Това всъщност проблем ли е?

  Поздрави!

 8. Христо says:

  Относно картата на гр.Карлово. Много хубаво, че вече я има! Но връща грешни местоположения на адреси, и то доста, от порядъка на разлика от 4-5 пресечки. Би било добре да се актуализират точните адреси.

 9. Лъчезар says:

  Проблем с търсенето на маршрут.
  Пример: София – Боровец
  При избирането на крайна точка курорт Боровец, линковете курорт Боровец и село Боровец се скриват и нищо повече не се случва.

  • bgmaps says:

   Благодаря за забележката.
   Проблемът е отстранен.

 10. Узунов says:

  Здравейте. Останах изненадан, че в bgmaps има карта и на малко градче, каквото е Бяла Слатина. Само, че тя е с малки неточности. Като напр. една от главните улици – Климент Охридски е означена като такава само до пресечката с ул. Васил Левски, а след това грешно е означена като Николай Хрелков. Има и други, но ако ми изпратите мейл, мога да ви прдоставя карта с точно наименование на улиците, която да ви е полезна.
  Поздрави.

 11. Stefan says:

  Здравейте,

  Моля фиксирайте неточност в картата на гр. Велико Търново. На мястото на кръстовището на ул. Магистрална и бул. Никола Габровски вече има две кръгови кръстовища.

  Поздрави.

 12. Захов says:

  изписвам:София,Шипченски проход 63,(въбв всякакви вариани,с/без интервали, с/без кавички и т.н. Съобщението е, че няма резултат от търсенето. Което не е вярно. Вземете се б ръце.

  • bgmaps says:

   След копиране на вашия пример направихме тестове и резултатът се показва на карта (това би трябвало да е завод Електроника).

 13. С.Димов says:

  Здравейте, опитах да намеря МОЛ ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ но не успявам. Уж трябва да бъде на ул. Д-р Георги Странски 5, но според bgmaps няма такава улица ?!

  • bgmaps says:

   Мол Галерия се намира в Пловдив на адрес: ул. Проф. д-р Иван Странски 5.

Моля, отговорете