go.bgmaps.com

Всички наши потребители могат да бъдат спокойни – вече не е нужно да звъните на някого, за да се ориентирате в непознат град или квартал. Мобилният ти телефон е напълно достатъчен – той се превръща в безценен помощник, когато компютърът ти не е наблизо. go.bgmaps.com е новата уникална услуга на bgmaps, която предлага карти на България за мобилен телефон.

С go.bgmaps.com на дисплея на телефона се търсят и намират улици и точни адреси в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, както и във всички населени места, за които има подробни карти в www.bgmaps.com. Също така се открива всяко селище в България по име или пощенски код. Новите мобилни интерактивни карти са достъпни на български и английски език.

Тъй като go.bgmaps.com е интернет базирана услуга, свързана със сървърите на www.bgmaps.com, тя генерира интернет трафик. Тоест, за потребителите тя е безплатна, заплаща се само ползването на интернет според тарифата на мобилния оператор. За тези, които ползват WiFi на мобилния си телефон, услугата e напълно безплатна.

Експертите на bgmaps са се погрижили сайтът да е максимално оптимизиран за мобилни телефони, така че трафикът да е минимален. Например, една карта при екран 350 на 300 пиксела не надвишава 40-50 kB. Това прави разходите за трафик най-ниски в сравнение с чуждестранните аналози.

Social Share Toolbar

Един отговор на “go.bgmaps.com”

  1. Галя Тодорова says:

    За по-малко от месец go.bgmaps.com вече има
    10,073 Absolute Unique Visitors

Моля, отговорете