BGmaps спира поддръжката на старата си версия

Още  през далечната 2003 г. стартирахме проекта BGmaps.com и оттогава досега се грижим за него, допълваме го с нови данни, стремим се информацията в него да бъде точна и актуална, за да можем всички да разчитаме, че в интернет ще продължава да има място, в което адресите в България да се търсят и да се намират, въпреки често нелогичния начин, по който те са разположени в пространството, но ние отразяваме действителността. Приемаме тази задача сериозно и с чувство за отговорност и за много потребители сме се превърнали в своеобразна институция за адресите в България.

Ние се гордеем с нашия проект BGmaps.com и го обичаме още от самото начало. Ето как изглеждаха нашите първи стъпки:

Оттогава досега ние се старахме да поддържаме както актуалната, така и старите версии на BGmaps. А това беше свързано с неимоверни усилия, особено напоследък, защото през тези години дигиталната индсустрия се промени главозамайващо. Microsoft смени няколко операционни системи, браузъри се появяваха и изчезваха, появиха се нови мобилни операционни системи и устройства, технологията, а и самият интернет се промениха коренно.

Това са причините, заради които решихме, че повече няма да полагаме усилия, за да поддържаме функционални старите версии на BGmaps.com и вече е време да ги оставим в историята. За тези, които са си букмаркнали bgmaps.com/old, тази стара версия ще бъде достъпна още известно време онлайн, но вече няма да я поддържаме и няма да се опитваме да  правим невъзможни неща, за да функционира под остарели браузъри.

Приканваме всички потребители да преминат към нови версии на браузърите си и да ползват актуалната версия на BGmaps.com.

Екипът на BGmaps

Social Share Toolbar

Моля, отговорете