Отново раздаваме награди

В нашата импровизирана анкета получихме прекрасни коментари. Долу сме ги изредили. Най-харесван от тях е коментарът на Галина Дъбова, която печели подарък от BGmaps – две покани за концерта на Ayo в зала 1 на НДК.

Благодарим на всички участници и честито на победителката! 🙂

Събина Панайотова най-полезен ми да намирам къде се намира точният номер на дадена улица.
· Like · 1

Desislava Bankova Намирам как да стигна, за където съм тръгнала – пеша/с кола. Много ми е полезен със спирките на градския транспорт, също с обозначенията коя улица в коя посока е отворена за движение. Благодаря
03.06.2013 at 11:08 · Edited · Like · 6

Petya Petrova Аз се двоумя между точните и ясни карти (особвно сравнени с гугълските) и маршрутите, които отново са много ясни и точни.
· Like · 15

Dannina Di BGmaps се усъвършенства все повече. Аз, като жена, която много зле се ориентира, се възползвам постоянно от услугите му. Но на мен лично ми е най-полезен с точното обозначаване на маршрут с кола. Иначе, ако тръгна без да съм проверила маршрута, се губя минимум 3-4 пъти
· Like · 8

Nela Molova Без BGmaps съм без посока и път, всеки ден го ползвам !
· Like · 1

Krasi Nedeva Най-полезен ми е когато трябва да стигна до някой адрес Или маршрут от София до някой друг град!
· Like · 1

Galina Dabova Доказано е: доста често съм по-подготвена от шофьорите, особено таксиметровите, защото предварително съм проверила в BGmaps къде отивам.
· Like · 27

Ina Petkova за да разбера къде съм и накъде съм, как да стигна. и най-топла благодарност ме залива всеки път, когато bgmaps ми помогне за кода на населеното място, който ми трябва веднага, а само при вас и в пощата ни го има!
· Like · 2

Katya Todorova Винаги, когато си на крачка от това да се загубиш, BGmaps.com спасява положението, дори и когато навигацията на колата или телефоа е прецакала нещата! Да не говорим, че за точните номера на улиците няма аналог!
· Like · 2

Iana Rumenova Аз съм Яна на 27 години и имам проблем с ориентацията. Ползвах bgmaps за пръв път преди 5 години и оттогава животът ми се промени. Първите дни успях да стигна до близки квартали, а днес съм способна да си направя среща на НДК
· Like · 8

Konstantin Atanasov допълнихте със забележителности, а не само адреси
· Like · 0

Social Share Toolbar

Моля, отговорете